بالصوت:كيفية اعداد اطباق شهية ولذيذة في اليوم الرابع عشر من رمضان

راديو موال-استضاف راديو موال في برنامج”دواوين البلد”والذي تقدمه الاعلامية حنين عايش،الشيف حازم رشماوي للحديث عن كيفية اعداد الذ واشهى الاطباق الرمضانية التي يجب ان تتنوع في شهر رمضان المبارك،ولهذا اليوم شوربة الذرة والكينوا و السوداء،التبولة بالعدس،الطبق الرئيسي طاجن بلحمة الخروف،وطبق الحلو المصري ام علي.

h6teq16o56ddb8dc22c2e824549680

The tagine cooking pot may not be familiar to the average American cook, but it's been used for centuries in Morocco. Ghillie Basan, the Scotland-based author of "Tagines and Couscous," writes about the North African stews (also called tagines), which often consist of tender chicken, lamb, fish and vegetables in rich sauces and spices. Illustrates TAGINE (category d), by Katie Aberbach (c) 2010, The Washington Post. Moved Monday, April 12, 2010. (MUST CREDIT: Ryland Peters & Small)

Lentil-Halloum-Tabbouleh

1426147673